Schedule

Monday

10am Music For The Kids Wards - Coming Soon
1pm Irie/Reggae -Mandy Middleton 1 Hour
3pm Shaun Rowcliffe 1 Hour
4pm Alisdair McCreadie Recorded 2 hours
6pm Stories For The Kids Wards - Coming Soon
8pm

Tuesday

10am Music For The Kids Wards - Coming Soon
2pm Country 1 Hour
3pm
5pm 60-80s - Mark's Music 2 Hours
7pm Alan Gresham 1 Hour
8pm

Wednesday

10am Music For The Kids Wards - Coming Soon
12pm
2pm "Remember When" Old Recording 2 Hours
4pm Billy Freeman 2 Hours
6pm Stories For The Kids Wards - Coming Soon
7pm
8pm Graeme Purvis 80s, 90s and More! 2 Hours

Thursday

10am Music For The Kids Wards - Coming Soon
11am Alisdair McCreadie Recorded 2 Hours
2pm Scottish Music 1 Hour
3pm My Kind Of Music - Elaine Connolly - Coming Soon
6pm Anything Goes - Gina Kerr 2 Hours
8pm Fabulous 80s 2 Hours

Friday

10am Music For The Kids Wards - Coming Soon
12pm Repeat Of Mandy Middleton's Programme - 1 Hour
2pm Repeat Of Graeme Scott's Sunday Programme 2 Hours
4pm Drive Time - Mitchell & Rowcliffe 2 Hours
6pm Anything Goes - DJC 1.5 Hours
8pm

Saturday

1pm Country 1 Hour
5pm
6pm Remember When...... 2 Hours
10pm Murder Mystery Book - Coming Soon

Sunday

8am All Request Sunday - Walter Brennan 4 Hours
12pm At The Movies - Shaun Rowcliffe 1 Hour
2pm World Of Music - Graeme Scott 2 Hours
5pm Billy Freeman 2 Hours
7pm Inspirational 1 Hour
8pm Classical 1 Hour
10pm Murder Mystery Book - Coming Soon